pro plamínek sirky
a temné chvilky
s plamínkem sirky
a naivitu v nekonečnost
kousku umírajícího dřeva
v temnotě
ničené
plamínkem sirky
bourajícím bariéry
grilujícím v přímém přenosu
před očima televizních hlasatelů
a znuděných diváků
sdílejících naivitu v nekonečnost