Zapomenutí
Znaven
padáš do okopů
pustých chvil.
Kdysi bez okolků
ukradenou holí
voříška jsi zbil,
dnes tebe ty rány bolí
když psí čas vyrývá stopu
kolem ramen.
Hasneš s ránem,
když na otlučeném stropu,
mříží stín tě skolí.
A z posledních sil
osudnou ránu pistolí
vystřelíš ven z mozku.
Zapomenutí,
však nepřijde hochu
jsi-li vrahem.
Přečteno 316x
Tipy 3
Poslední tipující: Dota Slunská, hanele m.
Komentáře (5)
Komentujících (5)