začni znovu..
máš před sebou smrti bránu??
kde anděl hraje velkou dámu??
rozhoduješ bez rozmyslu??
vidíš život beze smyslu??
Tak zamávej a vzpomeň si ...
že tu pořád ještě jsi ..
zamávej a dovol smíchu,
at ti smaže soupis hříchů...
zapoměň a nech je všechny odejít,
přestaň život takhle klít...
zkus začít od znovu
Komentáře (4)
Komentujících (2)