Hostinec
Anotace: Dnes vaříme podle vlastních představ!
-Mohu vám nabídnout jídelní lístek?
-Za všechny útrapy, za tolik bolístek!
-Něco k pití? Co budete si přát?
-Jejich krev a ze žil přímo sát.
-Budete večeřet? Copak si dáte?
-Uzené srdce, však vy to znáte.
-Polévka nebude? Předkrm také ne?
-Řekla jsem srdce, doruda uzené!
-Chtělo by to na závěr přesladkou tečku.
-Mám chut na jejich duši zakletou do hrnečku!
Přečteno 254x
Tipy 3
Poslední tipující: 6thSun, WAYWARD
Komentáře (4)
Komentujících (4)