Na rozechvělých řasách kapky
s odrazy zlata třpytu hvězd
I v nich lze nalézt odpověď,
... proč život je tak krátký ...
*- ... o vysněných setkáních která byla tak blizko nás, ....
.... a přesto zůstala vzdálená .... jako hvězdy vesmírných galaxií ...
09.07.2007 13:58:00 | HarryHH
Podle znalce, držet palce
prý moc dobré není,
ale pěsti, nosí štěstí
pro lásku i jmění...
ale dobré...hi
04.07.2007 16:16:00 | zzlatý
Musela jsem si to přečíst dvakrát abych do toho aspoň trochu pronikla a moc se mi to líbí =)
PS- a robot velí BPN =))
30.06.2007 16:57:00 | Fay