Život..
Vždycky jsem si přála ho potkat.
Hledala jsem,čekala a těšila se.
Pak najednou v davu
se naše oči setkaly.
Srdce mi buší,
vím,že je to on.
Musím něco udělat.
Ale co?
Co mu řeknu?
Jen chvilku přemýšlím.
Už vím!
Zvedám hlavu a chci se rozběhnout,
ale není kam.
Už jsme se minuli.
Tiše a smutně odcházím!
Komentáře (2)
Komentujících (2)