Rýmy 6
Anotace: o tom co může obnášet celoživotní partnerství
Nalij mi šampáňo do nóbl sklenice,
budem se milovat
snad už po tisíce.
Na svatbě stříbrné zaženem nudu,
i když jsme o holi
bez vlastních zubů.
A líce na líce,zašustí kůže,
nemůžem čekat už
bez trnů růže.
Tak jsme to dotáhli ,do zdárneho konce,
najednou nám nad rakví
zazvoní zvonce.
Na hrob nám napíšou-jak jeden byli-
než spolu umřeli
tak spolu žili.
Komentáře (0)