Noční město
Anotace: Procházka nočním městěm a jeho tmavými zákoutími
Město je plné rozervaných pavučin,
příchutí vesmíru
ladných křivek
dnů na míru.
Město je plné dekadentních pocitů(prožitků)
plné stavů beztíže
a Kristů bez kříže.
Město se topí
a já se topím s ním
ve vlnách rozkoše
do noci rozprostřen.
Město se topí
v přáních a iluzích,
v příchutích vesmíru
a s prosbou o víru.
A já chci zůstat stranou
s duší povadlou,
písní(chvílí) obehranou
mojí záchranou.
Komentáře (2)
Komentujících (2)