když nechcu

když nechcu

Anotace: ...aj na suchu se da utopit

z přeháňkou, když zamotáváš slunci hlavu,
bez vody, když zrovna plavu,
slunce:
nevidíš ho brodit vodou ..
smát se s kapkou deště,
neumí žít s vodou modrou,
stále a pořád ještě..
neplavu na suchu,
ve vodě se topím,
že mám strach,
to vám klidně povím,
..nechcu se utopit
Autor Woski, 01.07.2007
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel