Je to trochu jako o víře, té berličce lidí, která jim slibuje, že se vše v jistém čase navrátí do původní dokonalosti. Je to i trochu jako o lásce, (to je víra lidem nejmilejší), která leží v popelu a ve které ještě doutná jiskřička naděje. Možná je to ale o něčem jiném. Kdo ví.
01.07.2007 21:50:00 | janewe
Bez dechu... v úžasu.
01.07.2007 21:18:00 | Ludmila Ježová