Chaotická
Anotace: smrt rumovým pralinkám ;))
°
pokroky roků
v krocích těl
němých barikád
plynou...
stále hlouběji
do užšího hrdla Souvislosti
chaotická mraveniště
našich doteků
zurčí hněvem
a tesknou dychtivostí
...po pralinkách
škoda těch
zohýbaných drátů
vzájemného propojení
Komentáře (4)
Komentujících (4)