Anotace: Po delší době zase jedna rýmovací. Teď sem snad dám i tu správnou verzi.
jsou dny, kdy mozek náhle vypíná
a nervy berou si dovolenku
jsou dny, kdy jsme jak šedá litina
z kovu máme prsty
a rozum bbne si v dešti
někde se šílenstvím venku
14.08.2007 02:50:00 | Lisa Kloboučková