Přání
Začal nový den
plný snových přání,
možná vyplní se dnes
třeba to bude vaše paní.
A co vy, co si přejete?
Neříkejte, že nic nechcete.
Pane vždyť vy jste hrdinou,
máte krásnou dceru, nevinnou.
A vy paní vy jste úžasná,
staráte se o dvě děcka překrásná.
Dnes je den vašich přání...
Komentáře (0)