Anotace: vyhrabala sem jí ani nevim kde:) každopádně sem jí psala už hooooooooooodně dávno!a je divná:)
Víš nechci ti kazit dojem a nechci snižovat tvé již tak malé hodnoty inteligence ale to bylo zveřejnění vzkazu co mi poslala jedna stejně chytrá dívka jako ty -koukám že i blbcům zde to došlo až teda na tebe to na tom jsi hodně špatně co?-jsi po nějaké nehodě?Utrpělas ránu do hlavy-nebo jsi tak blbá od přírody?
22.08.2007 15:48:00 | Jsem ten kdo jsem
to je zváštní... a co tahle věta ve tvym článku??? "je videt ze te to asi bavi,klidne ja sem na nadavani zvykla. čubka kráva koidně i fetka." rozmysli se,m do kterýho pohlaví budeš dělat, jo???
22.08.2007 14:27:00 | Mišpule
"Nuda" já nejsem ona ale on nauč se rozeznávat rod mužský od ženského-a pak mi diktuj kdo píše líp než ostatní dokud ani nevyčteš kdo je on a kdo ona tak jseš na tom moc špatně hele.A tudíž si mli o poesii co chceš ale poloviční analfabet co má problémy se vyznat v textu mě nemůže osočovat:-DDD
20.08.2007 18:36:00 | Jsem ten kdo jsem