Slyším tvůj stín
Anotace: ...jak pomalu utichá...jak odlétá...
Slyším tvůj stín,
jak šouravým krokem,
pomalu dohání tvé tělo,
když mizí za obzorem,
a slunce ti svítí na cestu…
Slyším tvůj stín,
jak klape podpatkem,
vycházkových bot,
když mizíš za roh ulice,
a slunce ti svítí na cestu…
Slyším tvůj stín,
když pomalu slunce zapadá,
a celý svět se noří do tmy,
plné jiných a vroucnějších stínů…
Slyším tvůj stín…
když stoupáš do nebes…
Přečteno 292x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
Komentáře (3)
Komentujících (3)