borůvce: nespletl, sic jsem nad tím dlouho uvažoval. V těch málo slovech se mi vybavují vzpomínky kratšího i delšího času... vše zůstalo u přátelství a jinak na to nemyslím...
10.07.2007 13:32:00 | Tömätäri
ne že bych nějak řešila kategorie.. ale nespletl ses náhodou?.)
jinak, řekla bych, že máš krásnější básně.. ale dá se, je to tvůj styl.
02.07.2007 14:10:00 | o ...(borůvka)
Hvězdná obloha umí básníka dobře inspirovat! ;-)
02.07.2007 12:28:00 | Chancer