SEN..??
Mám velký strach…
Obepíná mě chlad…
Venku temno před bouří,
černá oblaka,
černá jako plíce kuřáka…
dusím se úzkostí,
studený stisk ruky na tváři,
zjizvený obličej,
poznamenán stářím…
plamenem,ozářením…
je mi ho líto…
jedna dvě…
je blízko….snad
…je Fredy Kruger vrah…??
Komentáře (1)
Komentujících (1)