Anotace: Jen tak.. tečka. (mělo to být vedle sebe oddělený hvězdičkama, ale nevešlo se)
Musím říct, že si na Literu, ale i celkově dost noebvyklý úkaz. Na svůj věk ( platí to ale i kdyby Ti bylo 40 ) máš velice kultivovaný a hlavě zajímavý projev.
Nenech se nikým znechutit ( i když si nedovedu představit člověka, který by se o to snažil ) a piš.
Nejsem odborník, ale dle mého máš na to, aby se z tebe stal "učebnicový" poeta.
03.08.2007 09:13:00 | Radek Holomčík
Ty jo...a když říkám jenom ,,Ty jo"...tak teda nemám slov.
01.08.2007 12:38:00 | Haňa,dívka do nepohody