bez názvu
Anotace: depresivní poezie
Stéblo neokoukané krásy,
našlo svůj směr,
za kterým stojí za to žít,
přes davy za ním se der,
pro něj neváhej se i bít,
ano, vše pro její krásné vlasy.
Již probíjíš ty masy,
již tlačíš zpět ten voj,
však nestihneš to asi,
než skončí tenhle boj.
Temně, ... září smrt ...
Komentáře (0)