princ
..Já pádil sem na motorce, jak fanfan na svém oři,nahle záblesk a já skončil v potoce a ted se mi půda pod nohama boří. Ted skládam verše poppelce,o poppelce ze zámku o tom překrásném románku,kde vše dobře dopadne,býtí tím princem najít střevíček co povědel by mi???.......???než všechno krásné zapadne ...
Přečteno 372x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, Poppelka
Komentáře (1)
Komentujících (1)