.... jednou až se neprobudím ... budu vedle něho ...
tak ho plácnu vší silou .... do těch jeho nestárnoucích zad ..
.... až mu vyrazím dech .... dědkovi svatýmu...
*- ... tak dlouho mě sral na zemi a nutil mi tu svou pokoru ...
.... že snad můžu ještě než mě navěky zatratí ... dát mu najevo svou nelibost ...
11.07.2007 15:02:00 | HarryHH
... dneska jsem ho nějak prošvih ... stejně je zamračené a deštivé ... tak Tě zdravím při poledni ... :-)
02.07.2007 12:47:00 | JardaCH
..nedělní ráno...
..ještě ve spánku cítíš,že je vedle tebe...
..úsměv do čerstvě otevřených očí..
..zázrak..tahle rána..:o)
02.07.2007 12:42:00 | STIMPRE
Marcell, máš v sobě nekonečno něhy..je krásné, že ji sypeš ze sebe ven...pro všechny... :-)
02.07.2007 12:38:00 | Lota