Anděl, ďábel
Anotace: Nerýmuje se to, ale myslím si, že mezi poezii se to zařadit dá.
Anděl.
Anděl v tvém srdci.
Anděl v tvém srdci jsem já.
Ďábel.
Ďábel v tvém srdci.
Ďábel v tvém srdci jsem já.
Jsem anděl a ďábel.
Jsem anděl a ďábel v jednom těle.
Půl na půl.
Mám tě ráda.
Mám tě ráda, ale nechápu tě…
Přečteno 659x
Tipy 1
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (1)
Komentujících (1)