mě zase Plíhala...:)
je pěkná Jardo...
16.07.2007 10:15:00 | Trdlo
trochu mi to připomnělo Nohavicu... ale nevím proč.. pěkně to plyne.. je to o lidech tak jak jsou.. jak jsme... a je to pěkný svou opravduvostí, upřímností...
11.07.2007 10:00:00 | Zamilovaná do nezamilované doby
... smutný lásky .... jsou ty nejlepší ...
protože po nich .... zákonitě musí následovat ty veselé ...
*- .... .... ... a nebo ....
.... ... ty ještě smutnější ....
- NEH - píšou roboti, ... jo Jarouši NEH to koňovi ...
09.07.2007 16:59:00 | HarryHH