Šeptání na lavičce
Anotace: napsáno při sledování Včelky Máji
Šeptám ti jen pár slov,
že chci tě mít vedle sebe
já žádnou jinou už nechci
já miluju jenom tebe
To co prožívám s tebou
jsem ještě nezažil
máš tak sexy nohy,
že bych pro ně zavraždil
Mrazí mě po těle,
když se dotýkám tvé hebké kůže
já sem ti úplně propadl
a nic mi už nepomůže
Tvůj uhrančivý pohled,
mne probodává v mých snech,
ten pohled mě každou noc svádí
je jako ledový dech
Ve svých snech
podléhám tvým krásným iluzím
a s úsměvem na tváři
se každé ráno den co den probouzím
Tvé oči mi v duši
jak polárka na nebi svítí
voníš jak jarní louka,
na které vyrostlo čerstvé kvítí
Na kohokoli se podívám
vidím jen tvou krásnou tvář
jsi nebeský anděl,
co obklopuje ho božská zář
Jsem tvrdohlavej čmelák
co nechce už lítat sám
ty jsi má včelka Mája
co z výšky teď letí k nám
Jsi jako proud,
který mi dodává energii
jsi má inspirace
a tak ti teď šeptám poezii
Komentáře (2)
Komentujících (2)