Mají ruce od krve, a myslí
myslí na tu nádheru
na tu noc kdy zabíjeli
na noc dlouhou
jako samo peklo
milou
vysvobozeni
z rukou nepřátel
já hledám smysl
Proč se všichni zabíjí
proč nechodí zpříma jako vojáci
proč nemají svou hrdost?
Proč mám hrát na flétnu
nástroj co zabíjí
skalpel v mé ruce