Proč národe?!
Proč národe?
Proč vzdáváš se své vlasti?
Na ni zapomínáš
a necháváš jí v pasti.
Stojíš, koukáš,
stále jen pro sebe si zoufáš
a nic nečiníš.
Proč národe?
Proč nejsi jak dřív hrdý?
Odvážný
a proti zlu tak tvrdý.
Stojíš, koukáš,
stále jen pro sebe si zoufáš
a nic nečiníš.
Proč národe?
Proč nebráníš svou pověst?
Jen zbaběle se krčíš
a odvracíš se od hvězd.
Nestůj, nekoukej,
nenávist svou spoutej
a tvoř!!!
Komentáře (0)