Kreslení
Anotace: jakási blbosť.. asi už vidím trojitě..
.
.
plačtivě kreslím ponurosti
na listech not Vivaldiho koncertů
za čtrnáct minut bude půlnoc
hlásí mi zeleně digitální hodiny
půlnoc-čas začátku, konce, dokonalosti
především pro začátek konce námětů
na ostnatých hranicích začíná moc
která nekopíruje stařešiny
přes fialová sklíčka věčnosti
Komentáře (5)
Komentujících (5)