Anotace: o světě bez pravé lásky...
jo všim jsem si když jsem zvědavej bloudil v tvých přiznáních o sobě, že se tam změnil počet roků, tak všechno nejlepší k narozeninám a ať se splní alespoň pár tajných přání a ať se ta červená nit co se táhne našim životem a váže k nám naše přátele a lásky, ať se nepřetrhne:-)
16.10.2005 18:35:00 | kulishak
shakespeara mam rád je to jedna z knih v krabici pod postelí, kam sahám, když nemůžu spát a odnáším si ji sem na stůl s malou lampou abych nerušil tu co mám rád aby mohla krásně spát a držela mi místo ve svejch snech, vždycka jen dva tři sonety nebo par stránek z hamleta jen tak na noc:-) ne mluvim o sobě atenhle bílej obdelník pro pár písmen je tvůj. krásná básnička.láska krásnej abolavej citsi nachvilku chytla do dlaní a ukázala nám všem, co ho máme nebo na něj čekáme, nám co jsme ho ztratili a přesto doufáme a děkuju za to.
16.10.2005 18:27:00 | kulishak