Anotace: Seděli za mnou, kluk a pěkná holka a hádali, se, že jí neměl ty dvě děti zabíjet,že ještě chtěla na ně ušít šaty a přestavět pro ně byt.....
Sbírka: Mozaika života
Beato , moc pravdivé , ale i smutné . Jsem také z ročníků SVVŠ , ztracená tam za kopcem , a i přes těch 99 prožívám krásnou "školní" lásku ! Díky .
10.07.2007 13:46:00 | Loudilka
Život bývá někdy mrchou,
se studeno-horkou sprchou,
je to mrchá, rychle prchá,
než zas přijde další sprcha...
04.07.2007 10:40:00 | zzlatý
Dobře vystižené dnešní žití.Jenže je to trend doby
a bude to ještě horší? Kdo ví?
03.07.2007 21:14:00 | s.e.n
Snad zůstala nás ještě hrstka
jen hrstka těch starých bláznů,
svět kolem nás jen smíchy prská
že žijem jak ve vzduchoprázdnu
čest s pravdou když bratřit chcem
a slovo dané není pouhý klik...
Tak ztraceni jsme kdesi za kopcem,
tam láska dosud žije, dík...
***
Jiří senior
03.07.2007 11:13:00 | j.c.