Punks
Anotace: Můj pohled na punkery..je to zkreslený,protože každej je jinej,ale co.nemá cenu je odsuzovat,žijí svůj svět jako já i vy
Punks
Roztrhaný kalhoty a
na nich cvoky s řetězy
Z vlasů udělanýho punka
a touha nad světem vítězit
V puse cigáro a v ruce flaška
bez jakýhokoliv důvodu žít
s přesvědčením,že život je jen fraška
na demonstrace chodit se bít
Pro lidi nepochopitelná věc
žít jen pro ten náš svět
my však víme něco navíc přec
sex pistols forever a punks not dead
Komentáře (6)
Komentujících (6)