Než zavřeš oči
Než před spaním
zavřeš víčka,
než ti u postele
zhasne svíčka,
vrána k posteli
zaletí
a zlomí tvé
černé prokletí.
Než před spaním
zavřeš oči,
než tě noční můra
do snů smočí,
než půjdeš
na kutě,
přemýšlej o
životě.
Přečteno 373x
Tipy 1
Poslední tipující: Santinan Black
Komentáře (1)
Komentujících (1)