Citáty
Nesmysl
,,Pýcha, nadřazenost, lakota bývají považovány za kladné vlastnosti člověka´´
Nepřátelé
Máš-li nepřátele, uvědom si hlavni chybu, a to tu, že ses nepodíval do zrcadla a nenašel 1. a možná posledního nepřítele-sebe samotného´´
Svět a my
,,nevíme nic o světe a přesto všem dokazujeme pravý opak.´
Růže
,,Člověk označovám jako růže, krásný býti může a přesto krása není vidět´´
O lásce
,,Nesnaž se skrývat lásku, poněvadž nevěřím, že nemiluješ´´
,,Žijeme pro lásku, která je nadherná, ba překrásná, až obdivuhodna,přesto křehká´´
Alkohol
,,Pití nám od problémů nepomůže- uklidní nás, zbaví strachu, ale nic nevyřeší´´
Komentáře (1)
Komentujících (1)