Nevěř mu!
Nevěř ničemu, co říká,
slzám, ani tomu,
když samou láskou vzlyká,
sladkým vyznáním,
co nevedou nikam,
než do černého pekla.
Ani laskáním -
věř tomu, co jsem řekla:
nevěř jeho dotekům
a slovům o štěstí!
Čeká tě prázdný dům,
čeká tě neštěstí.
Jeho činy žhavě bolí.
Je jen tmavým smutkem,
suchým větrem z polí...
Vzdechy, sliby,
všechno, co teď máš,
a co potom chybí,
všechno bude ležet
v dešti na dlažbě.
Zbudou ti jen oči pro pláč,
jemu další zářez na pažbě.
Komentáře (3)
Komentujících (3)