Velmi pěkně napsané,člověk jako já by se asi hodně divil a styděl,kdyby do toho svého vysvědčení nahlédl.Věřím,že jednou to vysvědčení určitě dostaneme a pak nás taky podle těch známek rozdělí...
06.07.2007 18:57:00 | Chancer
Vždy nám říkávali-život vás naučí.Takže život je učitel.Tebe zhodnotil dobře,tak se drž.
Básnička pěkná,nápaditá.
04.07.2007 14:31:00 | s.e.n
jj… život je nejlepší učitel.. ukazuje nám jak bojovat se vším apod.. k básni.. lehce se mi četla.. plynulé myšlenky.. tkž super.. a ještě jsem se chtěla zeptat.. bylo vyznamenaní ??
04.07.2007 12:53:00 | Najlin