Paříž lůno umělců
Paříž,město umělců zvané,
plné kaváren,vináren,
Francouzek plné,
každá krásná jak sen.
Paříž má panenskou krásu,
kterou cítí každý kdo poprvé semhle dorazí,
Symbolů spousty má,
jeden jest je vež Eiffelovka,
její otec byl odsouzen jako darebák největší,
ničitel krásy města,
Montmartre lůno andělů se štětci,
jenže nejen malířů plná je,
jsou zde dámy prodávajících své tělo,
objevitelky slastí života,
malířům je Paříž jak děvka,
někdy jim dá,
jindy zas nemá,
leč uznání někteří dosahují...
Komentáře (2)
Komentujících (2)