Ráno v lukách
Anotace: ...s láskou v rukách a srdcem na dlani... aneb, pro Kamilku
Nahá, krytá kapkou rosy,
kterou místo šatů nosí,
mezi trsy běží v trávě,
střídá nožky... lehce, hravě,
snad se větru nezdaří,
až se rosa odpaří,
odfouknout ji zcela
cestou do kostela
s růží ve vlasech...
Komentáře (2)
Komentujících (2)