Jsi sluníčko,
Anotace: co vysvitlo z oblak...jen doufám, že nikdy nezapadne..:)) Báro, tohle je jen a jen pro TEBE...MTMR:*
Já píšu, léčím se tak.
Pomalu, ale jistě nacházím tlak.
Tlak srdce, které bije pomalu.
-jak nacházím svou odvahu-
Bije pro tebe,
protože ty mi pomáháš.
Bílá paní,
v mých přestavách.
Drobná víla,
sestupující z oblak,
tím z měho srdce odplouvá mrak.
Vyjdeš, když tě potřebuji,
víš Báro, já ti důvěřuji.
Mohu jen vděčná nebesům býti,
že poslali mi to nejvzácnější kvítí.
Co na tom našem světě je,
nemůže vyrůstat jen tak ze země.
Tys světice obalena v kět.
Tys pro mě ta kouzelná "věc"...
Proto těch pár upřímných vět,
že jsi pro mě jediná ze všech...:*
Komentáře (5)
Komentujících (5)