ČARODĚJKA
Anotace: je pro jednu takovou skvjelou holčinu..ty víš!!!
na oblohu padá tmavá Deka,
temno klesá nízko k zemi,
po tváři již neteče mi Řeka,
jazyk můj už není němý.
kladno - to je to město,
chladno - v mém srdci je těsto,
snadno - nevzdám se přesto..
jsi má nejjasnější Hvězda na obloze,
vždy když tě vidím, radostí skáču po jedné noze
a vím, že šance má nevypadá jinak než-li stroze.
jsi má zářivá Čarodějka,
co úsměv má velice svůdný,
jako když do hlavy mě píchne včelka
a já jsem jen neřád zrůdný.
Čarodějka, jenž umí jediné Kouzlo -
mé srdce k tvému brzy sklouzlo,
vyčaruj mi nás dva spolu,
budem létat shora dolu.
Komentáře (2)
Komentujících (2)