Anotace: možná se vám to bude zdát trochu neohrabané, nepsalo se mi lehce ... význam pochopí pouze jedna dušička ...
Z té básně sálá taková uvolněnost:
P R O K L E T Í je již za Tebou,
krajina kde jenom vládl mráz,
nahradí teď louka plná krás.
Mám rád tyhle verše,kde se zpívá o lepších časech!:-)
06.07.2007 19:08:00 | Chancer
I kdyz ma duse davno neciti, tva slova vzkrisila vzpominky na to, ze kdysi letmymi okamziky snad prozivala aspon kouskem, cipeckem to same. Sice z jine strany pohledu, ale prece .. vsak cit byl mi ukraden a ja smim jen v zablescich vecnosti, diky tve basni, chvilkove s "citem" zit. A to prave kdyz procitam jednotlive verse .. za tu pomoc dik ;)
05.07.2007 22:26:00 | Analisieren