Zoufalství.
Anotace: Odpověď na zoufalství!
Zoufalství….
„Není úniku, není svobody,
není naděje, není pohody.
Není lásky a není pokušení,
není vášně a není políbení.
Kudy teď můj život povede?
Kudy se dám? Do prdele!!“
„Je lásky, a je i vášně.
Můžeš mi věřit, vážně.
Je naděje, a je i svoboda.
Je políbení, a je i pohoda.
Kam TVŮJ život teď povede?
To určíš jen ty, možná i tví andělé.“
Komentáře (2)
Komentujících (2)