Motýlek
Já
chtěla jsem vzlétnout
ale ležím tady
jak mě přinesli ze zahrady
rozprostřená křídla
jedno zlomené
a druhé má setřený pel
ach, takto jsi mě ještě neviděl..
jsem celá bílá
a srdce z kamene.
Motýlci nemají slzy
jen je snad mrzí
nedokončené...
Komentáře (1)
Komentujících (1)