Léčící andělé
Anotace: Každá bitva má své oběti a každá bitva má i své lékaře, kteří spasí jejich duše.A očistí naši zem.
Andělů zástupy,
Přicházejí pomoci.
Dávají náš svět do kupy
Po těžké nemoci.
Odnést spící nahoru,
Posbírat olovo,
Zasadit strom a druhý zase tu,
Pořád dokola a nanovo.
Krví se země zalila,
I vodu a moře tak zbarvila.
Voda a krev se musí prosít,
Abychom se mohli opět napít.
Každý anděl pomáhá
Své ruce a záda namáhá.
Spící odnášejí k bráně své,
Kde otevřou oči zavřené.
Jsou jich tu tisíce a víc,
S kouskem olova v těle,
Chtějí nahoru - na měsíc,
Je tam prý svět vidět skvěle.
Hvízdání olověných včel,
Rojí se stále a bez ustání,
Bodají do stojících těl.
Dají žihadlo - pro uspání!
Andělé tak léčí rány,
Léčí stále - bez ustání
Támhle se další k zemi sklání
Že války ustali? To jsou fámy!
Komentáře (0)