Ze zlosti
Anotace: Byl to přítel, ale naštval mě tak, že kdybych mohl asi bych mu provedl opravdu něco strašnýho:-(
Byl jsi přítel...
Teď, když vím, že nejsi,
jsi můj Ne-přítel.
Kdybych mohl
vyškubl bych ti
jazyk,
sežvýkal ho jako
žvýkačku,
vydlábl ti oči
a hrál si s nimi
jako s kuličkama,
urval ti nohu
a použil ji jako hokejku,
tvým údem bych
pokrmil slepice
a tvůj mozek,
zatracenej
malej mozeček
bych rozvařil na
pánvičce.....
Fakt jsi mě nas...al.
Ze zlosti by sis to
vypil až do dna....
ať chutná...hajzle
Komentáře (0)