Kochám se svými hříchy
a prohýbám se smíchy,
jak pronikl jsem sem
a coby mstitel Shane
jsem verše své Ti psal,
aniž bych Tebe znal,
měl jsem Tě za úchyla,
ač ty jsi holka milá,
kterou má každý rád,
žel, nemámm čest Tě znát...;o(
02.09.2008 11:53:00 | Kozoroh 1