Anotace: Bože co tohle je???? Nějak se ve svých díélkách strácím, vždycky je píšu v takové divné náladě a potom nevím, co to je..
Moc krásná myšlenka...
(možná jsi ode mě čekala delší komentář, ale promiň, já nejsem dobrej kritik a ani se ve psaní vůůůbec nevyznám)
06.08.2007 20:14:00 | Blackinka
Jsou to tvé pocity,nebo přání,ale když ses zamyslela tak by Tě asi neuspokojily.Jistě máš mnohé jiné touhy-lákavější. Tak jsem si to rozebrala,podle svého.Možná špatně. Ale líbí de mi ta báseň.
08.07.2007 21:42:00 | s.e.n
Buď ráda že na tom nejseš ještě hůř,než doopravdy jseš.Některá přání by měla zůstat přáními!;-)
06.07.2007 20:25:00 | Chancer