Agrese
Anotace: doufám, že takhle ta budoucnost nebude vypadat
Sám to vidíš, kolem sebe máš stíny,
etnický skupiny spodina a skíni-
Lidi se nesnáší, nevěří v lásku,
svůj život snadno davají v sázku.
Agrese a smrt je všude kolem nás,
posloucháme příkazy a názory zas.
Byl jsi v blbou dobu na blbým místě,
je mi tě líto, ale dáš si pozor příště
černý stíny s právem dávát smrt,
ať se ti to líbí nebo ne, uděláš prd.
zkaženost peněz pohltila Svět.
vyhrává, kdo má silnější pěst.
Agrese a smrt je všude kolem nás,
posloucháme příkazy a názory zas.
Byl jsi v blou dobu na blbým místě,
je mi tě líto, ale dáš si pozor příště
Lidi umírají, aby druzí mohli žít,
malé dítě o spravednosti nesmí snít,
pouze na nás samotných záleží,
jak nám budoucnost dále poběží.
Agrese a smrt je všude kolem nás,
posloucháme příkazy a názory zas.
Byl jsi v blou dobu na blbým místě,
je mi tě líto, ale dáš si pozor příště
Kdysi blízcí bratři byli,
ted by se raděj zabili .
Láska už je prázdný pojem,
nenávist žije všude kolem.
Přečteno 372x
Tipy 2
Poslední tipující: Rikitan
Komentáře (4)
Komentujících (4)