Cesta někam
Anotace: taková nějaká o životě
Život to je dlouhá štreka
kde se moje srdce vzteká
kde se moje srdce kývá
a počítá kolik zbývá
Život to je dlouhá cesta
cesta někam cesta z města
rovná nebo klikatá
mokrá nebo vyhřátá
Život to je zkrátka stezka
kde si moje srdce tleská
až má ruce bolavé
to moje srdce toulavé
Přečteno 300x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
Komentáře (3)
Komentujících (3)