Rytíř
Anotace: Co rytíř to jiný člověk....
Hrdina nebo padouch
poutník nebo vrah
má mnoho tváří
je to posel boží
nebo sluha belzezubův
zpívají se o něm písně
smutné nebo milostné
každý rytíř je člověkem
lidé chybují...
Přečteno 322x
Tipy 2
Poslední tipující: Issa
Komentáře (2)
Komentujících (2)