Oddílový život
Anotace: Jak to vypadá v každém skautském středisku
Pod vlajkou oddílu
prožíváme svůj život
radosti
smutky
strasti
dobrodružství
lásky
vše co zažíváme nás mění
máme se rádi
i když chlapi si to neříkají
se šátkem na krku
v kroji hrdém
složili jsme slib
u ohně slavnostní
jednou jsme ho složili
až do smrti skauti budeme.
Přečteno 406x
Tipy 1
Poslední tipující: vílí křídla..
Komentáře (4)
Komentujících (3)