Snílci
Anotace: o jedné zasněné...
Zhasni svíčku
poslední stráž,
anděl díků
láme svatozář,
do tvých vzlyků
se vkrádá pokušení,
a pak svítá
tam v hlubinách.
Zhasni svíčku,
tělo i tvář
a střepy zítřků
krouží kolem nás,
v jednom vzlyku
krása pokušení
a pak svítá
tam v hlubinách.
Vzpomínáš, na svý děravý dny?
Vzpomínáš, na svý sliby a sny?
V posteli s nebesy
lapeni rozkoší
ticho je přehluší
ví že,
sní že,
odletí za štěstím
dojatí zoufalstvím
ví že, ví že.
Snílci
tam někde v nás
krouží a touží
po tvých slzách.
Snílci
po hladinách
tvých očí
bloudí
a touží, a touží...
Jít dál
Komentáře (0)